Winkelwagen 0 artikel(en)
   
zoeken zonder hulp
Zoeken met hulp
Onze prijzen
  • € 12,50 bezorgkosten
  • € 0,- bezorgkosten vanaf 18 flessen binnen een straal van 30 KM van Hoofddorp.
Volg ons op

Volg Passie voor Wijn op Facebook.

Wijnproeverij op uw locatie?

Over ons

Passie voor Wijn is opgezet door André van der Putten. Een ondernemer met passie voor wijnen. Alle wijnen op de website zijn persoonlijk door hem geselecteerd en beveelt hij van harte aan. Zijn motivatie om online kwaliteitswijnen aan te bieden ontstond vanuit vele vragen uit zijn omgeving.

Welke wijn heb ik nodig? En hoe weet ik of ik een goede wijn heb gekozen? Passie voor Wijn onderscheidt zich omdat zij de kennis van de wijnwereld voor iedereen toegankelijk maakt. Hiermee zorgen we dat je als klant, wijnkenner of niet, altijd zelf in staat bent de juiste wijn bij het juiste moment te kiezen. Dat doen we door je op een eenvoudige manier een keuze te laten maken op basis van smaak, geur of gerecht.
Wij vinden kwaliteit belangrijk. Daarom kopen wij alleen kwaliteitswijnen in en weet je dat je bij Passie voor Wijn altijd goed zit!

We werken samen met meerdere specialisten op het gebied van wijn. Dit maakt dat we een ruim netwerk hebben, goede inkoop kunnen doen en alle expertise in huis hebben die nodig is om aan je wensen te kunnen voldoen.


Voor het verzenden van de wijnen vraagt Passie voor Wijn een bijdrage van € 12,50. Passie voor wijn levert alleen bestellingen af in Nederland.
Bestel je 30 flessen of meer, dan betaal je geen verzendkosten.

Heb je vragen over het prijsbeleid van Passie voor Wijn, vul dan het formulier in op de contactpagina.